Project omschrijving

Foto's van Landpixel.eu

Wie zoekt naar meer kwalitatief hoogwaardige professionele agrarische foto’s, in combinatie met een niet te hoge prijs, vindt die op www.Landpixel.eu. De foto-database met meer dan 100.000 agrarische foto’s van over de hele wereld. Persbureau Langs de Melkweg is Nederlands distributeur voor www.Landpixel.eu. Via Langs de Melkweg kunt u een inlogcode opvragen waarmee u te allen tijde toegang krijgt tot de complete database.

Over Landpixel

Landpixel.eu is een initiatief en eigendom van Christian Mühlhausen. Christian is akkerbouwer, actief en gespecialiseerd in bosbouw maar bovenal al meer dan 15 jaar professioneel fotograaf in de landbouw in Duitsland en overal op de wereld. Zijn database bevat meer dan 100.000 foto’s van allerhande agrarische onderwerpen, gemaakt in 30 verschillende landen. Waaronder velen in Nederland.

Wat de foto’s kosten

Wie een eigen inlogcode opvraagt kan foto’s downloaden voor niet meer dan € 50,- per foto. Wilt u dat wij de selectie en het downloaden verzorgen? Dat kan ook. Het tarief per foto is dan € 65,-. Deze bedragen zijn exclusief btw.

Bij hergebruik van de foto wordt 50% van het tarief opnieuw in rekening gebracht. In overleg kunt u de rechten van een foto afkopen.

Wie foto’s downloadt en koopt via www.Landpixel.eu, krijgt een factuur van Persbureau Langs de Melkweg. Dat scheel gedoe met een buitenlandse bank en een ander btw-tarief. Al die zorgen neemt Langs de Melkweg u uit handen.

Zoeken in twee talen

Wie foto’s opzoekt in de internationale database van Landpixel.eu, kan dat in het Duits en Engels doen. Zoekt u het liefst in het Duits, dan gebruikt u Duitse zoektermen. Als u de voorkeur aan Engels geeft dan drukt u op het Britse vlaggetje linksboven in het scherm en gebruikt u Engelse zoekwoorden.

De website van Landpixel.eu bezit daarbij ook een uitgebreid overzicht van verschillende thema’s. Zo vindt u onder andere onder het themkopje ‘Countries’, foto’s uit dertig verschillende landen.

Wanneer dit vragen oproept, kunt u altijd contact opnemen met Langs de Melkweg.

Speciale opdrachten in Duitsland uitzetten

Neem vooral ook contact met ons op wanneer u foto’s wilt laten maken bij belangrijke en bijzondere evenementen in Duitsland. Denk bijvoorbeeld aan Agritechnica, de EuroTier of de Grüne Woche. Christian is aanwezig bij deze evenementen en maakt graag net die foto voor u waar u naar op zoek bent.

Een inlogcode opvragen of meer info gewenst

Wilt u een inlogcode opvragen of wenst u meer informatie over www.landpixel.eu of dit persbericht? Neem dan contact op met Sjoerd Hofstee of Jelle Feenstra: redactie@langsdemelkweg.nl of 0515 429876.